Over ons

VermogensVisie is sinds 2004 een product van Leon Hillen en Frank Brandriet. VermogensVisie richt zich vooral op het beleggen in individuele aandelen, waarbij gezocht wordt naar achtergebleven fondsen of bovengemiddeld kansrijke situaties. Van stockpicking hebben zij hun specialiteit gemaakt, met daarbij een voorkeur voor mid-, small- en zelfs microcaps. De Euronext beurzen van Amsterdam, Brussel en Parijs vormen zijn voornaamste speelveld, met af en toe een uitstapje richting Duitsland, Spanje, Italië, Zwitserland of Noord-Amerika.
Daarnaast is de overtuiging dat het voor het succesvol beleggen op lange termijn van belang is vroegtijdig de juiste wereldtrends op de financiële markten te onderkennen en er op in te spelen. Zijn zijn aldus steeds op zoek naar welke sectoren, landen of regio’s en nieuwe technologieën in de wereld een voorname rol gaan innemen. Deze trends worden bespeelt bij voorkeur via de betere beleggingsfondsen van gerenommeerde aanbieders.

Leon Hillen
Leon Hillen is expert op het gebied van stockpicking en mede-oprichter van VermogensVisie. Met bijna 30 jaar ervaring als full-time belegger, handelaar, columnist en beursdeskundige is hij een belegger pur sang. Al sinds 2002 heeft hij een geheel openbaar trackrecord opgebouwd aan de hand van verschillende modelportefeuilles die een afspiegeling waren van zijn eigen privé beleggingen.

Zijn publicaties verschijnen en zijn verschenen in verschillende media als Marktgevoel.nl, Belegger.nl, Belegger.Magazine, Beursduivel.be, IEX.NL, IEX Magazine, BeursPlaza, Beurs.nl en CashToday.nl

Leon Hillen is tevens voor het tweede achtereenvolgende jaren genomineerd voor een Gouden Stier, een evenement van Belegger.nl:
Genomineerd en finalist voor De Gouden Stier 2007 Publieksprijzen in de prijscategorie Beursidool
Genomineerd en finalist voor De Gouden Stier 2008 Vakprijzen in de prijscategorie Beleggingsexpert

Leon Hillen is sinds 2014 mede-eigenaar van het besloten investeringsfonds Carpathia. Carpathia investeert in smallcap beursgenoteerde ondernemingen op zowel de Euronext beurzen als andere internationale handels platformen.

Frank Brandriet
Frank Brandriet heeft meer dan 20 jaar beleggingservaring en is mede-oprichter van VermogensVisie. Naast deze jarenlange ervaring als belegger en handelaar is hij oprichter geweest van verschillende beurssites. Daarnaast is hij nu actief en ervaren ondernemer in verschillende bedrijven en projecten.

Hoe kan ik contact opnemen met VermogensVisie?
Onze contactgegevens zijn:
VermogensVisie Nederland
Dorpergaarden 6
7582 HV LOSSER
E-mail: info@vermogensvisie.nl
Contact en informatieverzoeken via email worden zo snel mogelijk in behandeling genomen.

Hoe wordt er omgegaan met mijn privacy gegevens?
Bekijk hier het privacy statement van VermogensVisie

Waar lees ik de disclaimer?
Bekijk hier de disclaimer

Kan ik ook beleggen via VermogensVisie?
Nee, VermogensVisie is een geheel onafhankelijke informatiedienst. Wij zijn geen vermogensbeheerder, broker of bankinstelling noch hebben een vergunning daartoe.


Reacties zijn gesloten.

Terug naar top ↑
  • Inschrijven nieuwsbrief

  • Recente berichten

  • Recente reacties

  • Archief